Yleisinfo - Suomen Sveitsinpaimenkoirien Pääerikoisnäyttely 3.8.2019

Information in English, please click here.

Näyttely on Turussa Metsämäen Raviradalla, osoite Vanha Tampereentie 235, Turku. Huomaa myös tapahtuman FaceBook-sivut.

Alueelle ilmainen sisäänpääsy ja ei ole parkkimaksua. Muistathan ottaa käteistä mukaan, sillä alueella ei ole pankkiautomaattia ja buffetissa, infoon Sohvachampion-ilmoittautuminen ja myyntikojuissa on vain käteismaksu (ei siis toimi MobilePay tms.). Näyttelyalueen kartta tästä.

Rodut appenzellinpaimenkoira, berninpaimenkoira, entlebuchinpaimenkoira ja isosveitsinpaimenkoira, myös pennut (5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk) ja jälkeläisluokka. Järjestäjänä Suomen Sveitsinpaimenkoirat. Arvostelu alkaa klo 10.00.

Ilmoittautuminen 3.7 / 11.7 mennessä (4.7.-11.7. vain netti-ilmoittautuminen) os. Suomen Sveitsinpaimenkoirat ER 3.8, PL 50, 02771 ESPOO tai internetissä Showlinkin kautta. Ilmoittautumista koskevat tiedustelut Showlink Oy ark. klo 11-17 (09) 887 30 320 tai e-mail: info@showlink.fi, muut tiedustelut Johanna Koivisto 040 7721426.

Järjestäjien tervehdys - Tervetuloa Turkuun!

Sveitsinpaimenkoirien pääerikoisnäyttely järjestetään lauantaina 3.8. Turussa Metsämäen raviradalla. Tapahtumaan odotetaan peräti yli 300 koiraa ja osallistujien lisäksi paljon katsojia. Näyttelykehät rakentuvat raviradan nurmialueelle ja iso, ilmainen parkkialue on näyttelyalueen vieressä. Tällä kertaa kaikki tuomarit ovat ulkomaalaisia. Turussa edelliset erikoisnäyttelyt olivat vuosina 1997 ja 2007. Tapahtuman logo on taiteilija Jouko Karin luoma ja muunnelma vuoden 2007 erkkarista. Logo on haluttu säilyttää historian kunniaksi samana - vain pienellä muokkauksella.

Näyttelyalueella tulee olemaan useita myyntikojuja. Buffetista saat kaikenlaista suolaista ja makeaa kahvin kaveriksi sekä maukasta ruokaa. Tapahtuman pääsponsorina on Hau-Hau, joka on toimittanut suuren määrän upeita palkintoja. Lisäksi kaikki osallistujat saavat pienen muiston mukaan tapahtumasta. Alueelta löytyy kuvauspiste, jossa voit kuvauttaa koirasi ja itsesi. Lisäksi kehissä on omat kuvaajansa tallentamassa ikimuistoisia hetkiä.

Erkkarissa on virallisten kehien lisäksi sveitsinpaimenkoirien oma kotikoiraluokka, jossa kilpaillaan Sohva Champion -tittelistä ja ruusukkeista. Ota siis myös oma sohvakaverisi mukaan nauttimaan näyttelytunnelmasta!

Ahkerien talkoolaisten ja tiiviin erkkarityöryhmän avulla olemme pyrkineet luomaan Sinulle ikimuistoisen ja onnistuneen erikoisnäyttelykokemuksen Turussa.

Lounais-Suomen Bernit ry ja Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi Turkuun 3.8.! -" Ei sunkka sul mittää hauskaa tääl oo?"

Sirpa Mäntylä, LSB ry

Tapahtuma-alueen kartta

Kuvan esikatselu alla tai vaihtoehtoisesti pdf-tiedosto tästä. Kehien 1-4 sijainnit muuttuivat hieman aiemmasta painoksesta. Muutos tehty 2.8. klo 22.00. Kartta

Tapahtuman pääsponsorina Hau Hau Champion Tapahtuman sponsorina Orion Tapahtuman sponsorina myös Duni Kiilto
Sennenfest-logo /Jouko Kari
Sennenfest-logon tehnyt Jouko Kari.