KarvaPeput

KarvaPeput on kolme kertaa vuodessa ilmestyvä Lounais-Suomen Bernien jäsenlehti. LSB:n jäsenet saavat lehdet sekä paperisena (postitetaan kotiin) että sähköisenä (lähetetään jäsenten sähköpostilistalle). KarvaPeput -lehden painos on noin 100 kpl ja lehti on 20-sivuinen. KarvaPeppujen päätoimittajan, taittajan ja vastaavan toimittajan yhteystiedot Johtokunnan ja toimihenkilöiden yhteystietosivulla.

Aineiston toimittaminen KarvaPeppuihin

KarvaPeput-lehti ilmestyy vuosittain seuraavasti:

  • 1. nro huhtikuussa
  • 2. nro elokuussa
  • 3. nro joulukuussa
Voit lähettää tarinoita ja kuvia sennenkoirastasi lehteen. Lehteen tulevan aineiston tulisi olla toimituksessa 1 kk ennen lehden ilmestymispäivää, aineiston voi lähettää päätoimittajalle. Laita myös viestiä, jos haluaisit yrityksesi logon näkyviin KarvaPeput-lehteemme ja FaceBook-sivuillemme!

Ps. Kuvakeräys historiikkiin menossa. Lähetä kuvia, muistoja, tarinoita matkan ja vuosien varrelta LSB:n historiasta osoitteeseen kalenteri(at)lsbernit.net. Kyseessä voi olla jokin ihan pienikin mukava muisto tai kuva tai sitten vaikka kokonainen tarina tai kuvakokoelma! Apukysymykset ja ohjeet historiikin materiaaliin tästä.